Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrubb potetene godt og skjær dem i båter. Skrell søtpotet og jordskokker og skjær dem i båter eller terninger. Skjær fennikelen i båter fra topp til rot.

    Bland alt i et ildfast fat og dryss salt, pepper og urter over. Drypp på olje og stek potetene midt i ovnen ved 225°C til alt er mørt - ca. 35-40 minutter.

    Server potetene som vegetarrett med brød eller byggris til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk potet
  • 1 stk søtpotet
  • 4 stk jordskokk
  • 1 stk fennikel
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ts tørket rosmarin
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 3 ss olivenolje

Fremgangsmåte

  • Skrubb potetene godt og skjær dem i båter. Skrell søtpotet og jordskokker og skjær dem i båter eller terninger. Skjær fennikelen i båter fra topp til rot.

    Bland alt i et ildfast fat og dryss salt, pepper og urter over. Drypp på olje og stek potetene midt i ovnen ved 225°C til alt er mørt - ca. 35-40 minutter.

    Server potetene som vegetarrett med brød eller byggris til.