Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del paprikaene i to. Fjern frø og hinner.

    Rens løk og hvitløk og del dem i to.

    Legg paprikaene på stekebrett med skinnsiden opp og ha over oljen.

    Pakk løken i aluminiumsfolie og legg på stekebrettet.

    Stek paprika og løk på 225°C i 10-15 minutter til skinnet på paprikaene er svart.

    Ta brettet ut og legg paprikaene i en plastpose. Avkjøl.

    Plukk skinnet av paprikaen og kjør den sammen med løk, hvitløk og olivenolje i en kjøkkenmaskin.

    Smak til med salt og pepper.

INGREDIENSER

  • 3 stk rød paprika
  • 1 stk løk
  • 2 båt hvitløk
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss chilisaus
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Del paprikaene i to. Fjern frø og hinner.

    Rens løk og hvitløk og del dem i to.

    Legg paprikaene på stekebrett med skinnsiden opp og ha over oljen.

    Pakk løken i aluminiumsfolie og legg på stekebrettet.

    Stek paprika og løk på 225°C i 10-15 minutter til skinnet på paprikaene er svart.

    Ta brettet ut og legg paprikaene i en plastpose. Avkjøl.

    Plukk skinnet av paprikaen og kjør den sammen med løk, hvitløk og olivenolje i en kjøkkenmaskin.

    Smak til med salt og pepper.