Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Du kan bruke pinjekjerner i stedet for valnøttkjerner.

     

    Kjør alle ingrediensene til pestokrydder sammen med en stavmikser eller foodprosessor til en jevn røre.  Mariner potetbåtene i pestoen og sett de i stekeovn på 225 grader C i 30-40 minutter. De skal være gylne og fine.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk bakepotet delt i store båter
  • Pestokrydder:
  • 2 båt presset hvitløk
  • 2 ss finhakket frisk basilikum
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 2 ss finhakkede valnøttkjerner
  • 2 ss olivenolje
Potetbåter med urter på hvit tallerken

Fremgangsmåte

  • Du kan bruke pinjekjerner i stedet for valnøttkjerner.

     

    Kjør alle ingrediensene til pestokrydder sammen med en stavmikser eller foodprosessor til en jevn røre.  Mariner potetbåtene i pestoen og sett de i stekeovn på 225 grader C i 30-40 minutter. De skal være gylne og fine.