Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 200 °C.

    Skrubb potetene godt, tørk dem og del dem i to. Rull dem i smeltet smør og hakket kruspersille. Fordel dem i fire store stykker matpapir (eller stekefolie).

    Plukk fra hverandre båtene i hvitløken og fordel dem i potetpakkene. Dryss på salt og pepper.

    Brett papiret godt sammen rundt potetene og bak dem i ovnen i ca. 40 minutter.

    Server potetene i papiret.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 800 g små potet
  • 3 ss smeltet smør
  • 1 ss hakket frisk kruspersille
  • 1 stk hel hvitløk
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
Poteter i papir på trefjøl

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 200 °C.

    Skrubb potetene godt, tørk dem og del dem i to. Rull dem i smeltet smør og hakket kruspersille. Fordel dem i fire store stykker matpapir (eller stekefolie).

    Plukk fra hverandre båtene i hvitløken og fordel dem i potetpakkene. Dryss på salt og pepper.

    Brett papiret godt sammen rundt potetene og bak dem i ovnen i ca. 40 minutter.

    Server potetene i papiret.