Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Riv skrelte kokte poteter grovt.

    Bland i salt, egg og melk.

    Rør inn melet og bland til en røre uten klumper.

    Varm opp en stekepanne til middels varme. Ha i litt olje.

    Bruk en god skje røre til hver lapp. Stekes et par minutter på hver side.

    Potetlapper kan brukes til det meste. Til frokost, lunsj, middag, niste og nattmat. Og på lappene kan man ha akkurat det man liker; skinke, syltetøy, ost, rømme, kaviar, løyrom, røkelaks, for å nevne noe.

INGREDIENSER

  • 200 g kokte potet
  • ½ ts salt
  • 2 stk egg
  • ¾ dl melk
  • 1 dl finbakstmel
  • 2 ss olje til steking
Potetlapper

Fremgangsmåte

  • Riv skrelte kokte poteter grovt.

    Bland i salt, egg og melk.

    Rør inn melet og bland til en røre uten klumper.

    Varm opp en stekepanne til middels varme. Ha i litt olje.

    Bruk en god skje røre til hver lapp. Stekes et par minutter på hver side.

    Potetlapper kan brukes til det meste. Til frokost, lunsj, middag, niste og nattmat. Og på lappene kan man ha akkurat det man liker; skinke, syltetøy, ost, rømme, kaviar, løyrom, røkelaks, for å nevne noe.