Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell potetene, skjær dem i biter og kok dem i usaltet vann.

    Hell av kokevannet.

    Mos potetene. Tilsett melk og smør.

    Rør inn finhakkede krydderurter og revet parmesan.

    Smak til med salt og pepper.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 kg skrelt potet
  • 2 dl melk
  • 50 g smør
  • ½ dl revet parmesan
  • 1 dl hakkede friske urter
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Skrell potetene, skjær dem i biter og kok dem i usaltet vann.

    Hell av kokevannet.

    Mos potetene. Tilsett melk og smør.

    Rør inn finhakkede krydderurter og revet parmesan.

    Smak til med salt og pepper.