Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Vask og skrell potetene. Del dem i piter.

  • Kok potetene møre i usaltet vann.

  • Hell av vannet. Mos potetene med en potetmoser sammen med melk og smør. Smak til med salt og pepper. Dryss gjerne over litt hakket kruspersille ved servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 800 g potet
  • 2 dl varm melk
  • 1 ss smør
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Vask og skrell potetene. Del dem i piter.

  • Kok potetene møre i usaltet vann.

  • Hell av vannet. Mos potetene med en potetmoser sammen med melk og smør. Smak til med salt og pepper. Dryss gjerne over litt hakket kruspersille ved servering.