Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjæring av poteter

    Vask og skrell potetene. Del dem i biter.

  • Koking av poteter

    Kok potetene møre i usaltet vann.

  • Tilbereding av potetmos

    Hell av vannet. Mos potetene med en potetmoser sammen med melk og margarin. Smak til med salt og pepper. Dryss gjerne over litt hakket kruspersille ved servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 800 g potet
  • 2 dl varm lettmelk
  • 1 ss margarin
  • salt og pepper etter smak
Hjemmelaget potetstappe / potetmos

Fremgangsmåte

  • Skjæring av poteter

    Vask og skrell potetene. Del dem i biter.

  • Koking av poteter

    Kok potetene møre i usaltet vann.

  • Tilbereding av potetmos

    Hell av vannet. Mos potetene med en potetmoser sammen med melk og margarin. Smak til med salt og pepper. Dryss gjerne over litt hakket kruspersille ved servering.

Potetmos og potetstappe Se alle (29)