Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll, rens og del opp grønnsakene.
    Varm oljen i en kjele/gryte. Tilsett løk og hvitløk og surr til løken er myk og blank.
    Tilsett resten av ingrediensene. Du kan godt erstatte de friske krydderurtene med tørket om du ønsker dette. Bruk da 1/2 ts tørket timian og 1/2 ts tørket basilikum. 
    La retten surre ved svak varme i 10-15 minutter til grønnsakene er møre.
    Smak eventuelt til med mer pepper.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ stk grovhakket løk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 2 ss olje
  • ¼ stk aubergine i skiver delt i fire
  • ¼ stk grønn squash i skiver delt i fire
  • ½ stk rød paprika i halve ringer
  • ½ boks hermetiske tomater
  • 5 blad frisk basilikum hakket
  • 2 stilk frisk timian hakket
  • ½ ts salt
  • ½ krm pepper

Fremgangsmåte

  • Skyll, rens og del opp grønnsakene.
    Varm oljen i en kjele/gryte. Tilsett løk og hvitløk og surr til løken er myk og blank.
    Tilsett resten av ingrediensene. Du kan godt erstatte de friske krydderurtene med tørket om du ønsker dette. Bruk da 1/2 ts tørket timian og 1/2 ts tørket basilikum. 
    La retten surre ved svak varme i 10-15 minutter til grønnsakene er møre.
    Smak eventuelt til med mer pepper.