Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell og riv gulroten, de rå potetene og de kokte potetene. Tilsett salt og pepper. Klem massen sammen til fire like store "lapper".

    Stek røstipotetene gylne i en panne med smør på svak varme - 3-4 minutter på hver side.

    Tips:

    I stedet for gulrot, kan du bruke kålrot eller sellerirot.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk mellomstore kokte potet
  • 4 stk mellomstore rå potet
  • 1 stk gulrot
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
Fire røstipoteter i stekepanne

Fremgangsmåte

  • Skrell og riv gulroten, de rå potetene og de kokte potetene. Tilsett salt og pepper. Klem massen sammen til fire like store "lapper".

    Stek røstipotetene gylne i en panne med smør på svak varme - 3-4 minutter på hver side.

    Tips:

    I stedet for gulrot, kan du bruke kålrot eller sellerirot.