Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell og rens grønnsakene og skjær dem i jevne terninger. Kok dem godt møre i minst mulig vann. Sil kokevannet fra og damp grønnsakene godt.

    Mos grønnsakene fint og kok dem opp med fløte til en god og fyldig stappe. Smak til med koriander, salt og pepper og rør inn hakket koriander (eller kruspersille) like før servering.

    Deilig stappe i stedet for ren kålrotstappe til f.eks. pinnekjøttet.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 500 g jordskokk
  • 1 kg kålrot
  • 2 stk gulrot
  • vann
  • dl matfløte
  • 1 ts malt koriander
  • salt og pepper etter smak
  • 1 ss hakket frisk koriander (kruspersille kan også brukes)

Fremgangsmåte

  • Skrell og rens grønnsakene og skjær dem i jevne terninger. Kok dem godt møre i minst mulig vann. Sil kokevannet fra og damp grønnsakene godt.

    Mos grønnsakene fint og kok dem opp med fløte til en god og fyldig stappe. Smak til med koriander, salt og pepper og rør inn hakket koriander (eller kruspersille) like før servering.

    Deilig stappe i stedet for ren kålrotstappe til f.eks. pinnekjøttet.