Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok kjøttet dagen før i lett saltet vann til det er mørt. Ta av fettet på kraften når det er blitt kaldt. Kraften varmes opp til en sjy når maten skal serveres.

    Kok grønnsakene og mos dem til en litt grov stappe. Rør i smør og rømme.

    Kjøttet skjæres i små biter og blandes i stappen.

    Server retten i en bolle og strø litt kjøtt på toppen. Server med varm sjy til.

    Det smaker godt med flatbrød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • kg fårikålkjøtt
  • 3 stk kålrot
  • 5 stk gulrot
  • 7 stk potet
  • 250 g smør
  • dl lettrømme
  • pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Kok kjøttet dagen før i lett saltet vann til det er mørt. Ta av fettet på kraften når det er blitt kaldt. Kraften varmes opp til en sjy når maten skal serveres.

    Kok grønnsakene og mos dem til en litt grov stappe. Rør i smør og rømme.

    Kjøttet skjæres i små biter og blandes i stappen.

    Server retten i en bolle og strø litt kjøtt på toppen. Server med varm sjy til.

    Det smaker godt med flatbrød til.