Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Potetene skrubbes godt og settes i en langpanne der bunnen er dekket rikelig med grovt salt. Bak potetene i ovn ved 175 grader C i en halv time, snu dem og la dem få et kvarter til. 

     

    Tips:

    Snitt potetene og stikk et laurbærblad ned i snittet før de bakes. For mer smak, skjær et snitt i den ferdig bakte poteten og fyll med god olivenolje og raust med presset hvitløk eller urter.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 8 stk potet
  • 1 kg grovt salt

Fremgangsmåte

  • Potetene skrubbes godt og settes i en langpanne der bunnen er dekket rikelig med grovt salt. Bak potetene i ovn ved 175 grader C i en halv time, snu dem og la dem få et kvarter til. 

     

    Tips:

    Snitt potetene og stikk et laurbærblad ned i snittet før de bakes. For mer smak, skjær et snitt i den ferdig bakte poteten og fyll med god olivenolje og raust med presset hvitløk eller urter.