Squash provencale

Squash, tomater og løk i en herlig kombinasjon. Squash provencale kan du servere som egen middagsrett f.eks. med godt brød til.
40-60 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skrell løk og hvitløk. Grovhakk løken og finhakk eller press hvitløken. Fres dem myke i olje under stadig omrøring.
  2. Skjær squashen i skiver og tomatene i båter. Legg dem i løkpannen og bland inn salt, pepper og krydderurter.
  3. La alt steke over moderat varme under lokk i knapt 10 minutter, rør av og til.
  4. Forvarm stekeovnen til 225 grader C.
  5. Legg grønnsakblandingen i en ildfast form. Dryss over brød iblandet ost.
  6. Gratiner retten på midterste rille i ca. 15 minutter.
Legg til på Min side
Del på Facebook