Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær et lokk av tomatene og ta ut innmaten. Ta vare på det.

    Varm olje i en panne. Ha i griljermel. løk og hvitløk. Stek under omrøring i ca. 3 minutter.

    Hakk tomatinnmaten og ha i pannen. Tilsett friske urter. La dette koke i ca. 10 minutter.

    Stek bacon for seg, og bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og pepper.

    Fyll tomatene med fyllet og legg på lokket. Drypp over olivenolje og stek i ovnen ved 180°C i ca. 25 minutter.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk bifftomat
  • Fyll:
  • 4 ss olivenolje
  • 25 g griljermel
  • 1 stk finhakket løk
  • 2 båt hvitløk - finhakket
  • dl hakkede friske urter
  • pepper og salt etter smak
  • 100 g finhakket bacon

Fremgangsmåte

  • Skjær et lokk av tomatene og ta ut innmaten. Ta vare på det.

    Varm olje i en panne. Ha i griljermel. løk og hvitløk. Stek under omrøring i ca. 3 minutter.

    Hakk tomatinnmaten og ha i pannen. Tilsett friske urter. La dette koke i ca. 10 minutter.

    Stek bacon for seg, og bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og pepper.

    Fyll tomatene med fyllet og legg på lokket. Drypp over olivenolje og stek i ovnen ved 180°C i ca. 25 minutter.