Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok rensede rødbeter møre og skjær dem i skiver. Renset løk skjæres i tynne ringer. Kok opp laken og legg i rødbeteskiver og løkringer. La trekke i 7-10 min. før de helles over på egnede glass. Smaker godt til både kjøtt og fiskeretter.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 kg rødbete
  • 300 g løk
  • Lake:
  • dl 7% eddik, 7 %
  • 700 g sukker
  • 3 ts karve

Fremgangsmåte

  • Kok rensede rødbeter møre og skjær dem i skiver. Renset løk skjæres i tynne ringer. Kok opp laken og legg i rødbeteskiver og løkringer. La trekke i 7-10 min. før de helles over på egnede glass. Smaker godt til både kjøtt og fiskeretter.