Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell potetene og finriv dem på råkostjern.

    Ha revne potetene over i en bolle. Tilsett persille og gressløk.

    Bland alt godt sammen, og smak til med salt og hvit pepper.

    Smelt smøret og bland det i potetblandingen.

    Stek potetene i et vaffeljern. Grønnsaker som gulrot, persillerot, knollselleri og kålrot, m.m. kan blandes med potetene.

    Vaffelpoteter serveres til stekt kjøtt eller fisk.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk store potet
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 2 ss finskåret frisk gressløk
  • 30 g smør
  • smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Skrell potetene og finriv dem på råkostjern.

    Ha revne potetene over i en bolle. Tilsett persille og gressløk.

    Bland alt godt sammen, og smak til med salt og hvit pepper.

    Smelt smøret og bland det i potetblandingen.

    Stek potetene i et vaffeljern. Grønnsaker som gulrot, persillerot, knollselleri og kålrot, m.m. kan blandes med potetene.

    Vaffelpoteter serveres til stekt kjøtt eller fisk.