Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Varm olje i en stor panne eller wok. Stek grønnsakene i ca. 5 minutter under omrøring. Dryss over hakket koriander og sesamfrø.

    Server woken som vegetarmiddag eller ved siden av annen middag og med søt chilisaus og kokt ris til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 ss rapsolje
  • 2 stk gulrot i tynne strimler
  • 1 stk grønn squash i tynne strimler
  • 1 stk finhakket løk
  • 50 g bønnespirer
  • ¼ stk kinakål
  • 1 stk gul paprika i tynne strimler
  • 1 stk rød paprika i tynne strimler
  • 1 stk rød chili uten frø, finhakket
  • 4 båt finhakket hvitløk
  • 4 ss hakket frisk koriander
  • 2 ss revet frisk ingefær
  • 2 ss sesamfrø
  • 2 dl søt chilisaus til servering

Fremgangsmåte

  • Varm olje i en stor panne eller wok. Stek grønnsakene i ca. 5 minutter under omrøring. Dryss over hakket koriander og sesamfrø.

    Server woken som vegetarmiddag eller ved siden av annen middag og med søt chilisaus og kokt ris til.