Tortellinisalat med ruccula

En smaksrik salat med smak av pinjerkjerner, ruccula og parmesan og som like gjerne kan serveres som tilbehør til annen mat eller som egen sunn og rask middag.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 400 g fersk tortellini med spinatfyll
  • 400 g rensede reker
  • 10 rød cherrytomat - delt i to
  • 0,5 slangeagurk i biter
  • 50 g ruccula
  • 2 ss pinjekjerner
  • 2 ss revet parmesan

Dressing

  • 1 dl majones
  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss hakket frisk dill
  • saft av 0,5 sitron
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. Kok tortillini etter anvisning på pakken.
  2. Bland den varme tortillinien med reker, tomater og rucculasalat.
  3. Rist pinjekjernene i tørr varm panne til de er gylne. Strø pinjekjerner og revet parmesan over salaten.
  4. Bland sammen dressingen, smak til og server salaten med dressingen og godt brød til.
Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 4
Legg til på Min side
Del på Facebook