Hopp til innhold

Søk

204 søkeresultater

  1. Tomat:

    Visste du at tomater ikke skal i kjøleskapet? Tomater får bedre smak og aroma om de oppbevares i romtemperatur.

  2. Tomat:

    Fylt tomat: Du kan bruke kremost, normannaost, reven løk, yoghurt, gressløk, salt og pepper. Inn i ovnen!

  3. Tomat:

    Bruschetta: Bland grovhakkede modne tomater, hvitløk, olje, fersk basilikum, salt og nykvernet pepper og ha på baguetteskiver. Nydelig forrett eller snacks!

  4. Tomat:

    En superenkel salat: Legg tomatskiver på en tallerken og dryss over hakket frisk basilikum.

  5. Tomat:

    Den deilige tomatsmaken forsterkes ytterligere med et lite dryss av pepper.

  6. Wok:

    Visste du at frukt i wok hever smaken på grønnsakene? Bruk frisk ananas, eplebåter, mango eller banan. Topp det hele med frisk koriander.

  7. Wok:

    Asiatisk vri på woken? Tilsett frisk koriander og ferskpresset limesaft før servering.

  8. Wok:

    Wok: Kutt opp grønnsaker i strimler, fres det i varm olje og tilsett hvitløk, soyasaus og ingefær. Ferdig på 2 minutter!

  9. Wok:

    Å woke hever smaken på grønnsakene. Wok litt og litt av gangen og bare i 2 minutter.

  10. Dipp:

    Mascarponeost blandet med litt melis smaker deilig som dipp til frukt?

  11. Cherrytomat:

    Cherrytomater bakt i ovnen med olivenolje, salt og pepper, hvitløk og sitron på 140°C i 30 minutter. Herlig tilbehør!

  12. Dadler:

    Surr bacon rundt friske dadler og bak i ovn i ca. fem minutter. Enkel og god tapasrett.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
... >