Hopp til innhold

Søk

3071 søkeresultater

  1. Koking og damping av grønnsaker i kjele

    Hvordan bevare vitaminene ved tilbereding?

    Vannløselige vitaminer, spesielt vitamin C, er sårbare vitaminer som lett reduseres ved matlagning. Det kan derfor være lurt å lære seg hvilke tilberedningsmåter som best bevarer vitaminene i frukt og grønnsaker.

  2. Grillspyd, rivesuppe og bananer på bålpanne

    Bålforbud i påsken - hva med mat på båtpanne?

    Mange forbinder påskeferie med pølser på bål. I år faller imidlertid påsken så sent at det ikke er lov å tenne bål. Men har du en grill eller en bålpanne i hagen hjemme eller på hytta kan dere lage mye god mat ute.

  3. Fristende fruktfat med oppkuttet frukt og bær.

    Det beste påskegodtet

    I påsken skal vi kose oss hver dag. Et fat med oppkuttet frukt og bær er fristende, fargerikt og godt, og gir deg mange gode næringsstoffer samtidig som du koser deg. Da er det også plass til en liten sjokoladebit eller en kokosbolle på fatet av og til.

  4. Film: Lag mat på bålpanne

    Spis maten ute - lag rivesuppe, grønnsakspyd og grillede bananer på bålpanne.

  5. Miljøbilde frukt og grønnsaker, regnbuens farger

    Lek med smak

    Når vi smaker at sitroner smaker surt, druer smaker søtt og grapefrukt smaker bittert, er det fordi vi smaker det med smaksløkene som sitter på tungen.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
... >