Hopp til innhold

Søk

3082 søkeresultater

  1. Fra boken Førsteklasses - illustrasjonsbilde

    Frukt og grønnsaker kan forebygge flere krefttyper

    I dag har vi god kunnskap om hvordan levevanene våre kan påvirke risikoen for kreft. Et kosthold i tråd med kostrådene, og med et høyt og variert inntak av frukt og grønnsaker, kan redusere risikoen for en rekke krefttyper.

  2. Oppkuttet frukt og grønt i bakker

    Skolebarn trenger en fruktpause

    Skoledagen er lang. Barna er vant med en fruktpause fra barnehagen. En anledning til å fylle på ny energi og å roe ned rundt bordet. Å kose seg sammen med andre med en fruktpause er positivt for både miljøet og konsentrasjonen.

  3. Samlebilde av forskjellige tomatsorter

    Derfor elsker vi tomater

    Tomater spiller hovedrollen i flere av våre favorittretter. Den smaker godt og er i tillegg svært næringsrik og har virkelig fortjent sin plass i kostholdet vårt. Et høyt og variert inntak av grønnsaker og frukt kan bidra til å forebygge en rekke kreftformer.

  4. Fra boken Førsteklasses - oppslagsbilde poteter

    Den norske potetdagen

    Onsdag 2. oktober feirer vi den norske potetdagen for første gang. Dette skal bli en merkedag for å sette fokus på alt det positive omkring poteten. Den er sunn, anvendelig i mange slags retter, rimelig og ikke minst bærekraftig. Potet er egnet å dyrke i hele landet, og den tåler godt lagring. Poteten fortjener ny heltestatus.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
... >