Hopp til innhold

Søk

3061 søkeresultater

 1. Dyrk egne gulrøtter i barnehagen

  Bli med og dyrk egen gulrøtter i barnehagen. Vi sender frø til alle barnehager som vil være med. La barna glede seg over frøene som spirer og bli til kjempegode gulrøtter.

 2. Lek og læring trenger riktig næring

  Barn trenger riktig påfyll i løpet av en lang dag i barnehagen. Et næringsrikt mellommåltid gir jevnt blodsukker og mer energi. En pause med oppkuttede grønnsaker og frukt gir barna det de trenger.

 3. Våre beste grønne retter

  Lyst på noe godt? Vi har samlet våre mest populære grønne retter. Grønnsaklasagne, chili sin carne, Shepherd's pie og andre supergode retter med masse grønnsaker.

 4. Fra boken Førsteklasses - oppslagsbilde poteter

  Vitamin C

  Visste du at vitamin C har livsviktige oppgaver i kroppen vår? Dette er et vannløselig vitamin som ikke lagres i kroppen. Derfor trenger vi påfyll hver dag. Vitamin C, som også kalles for askorbinsyre, er en viktig antioksidant som styrker immunsystemet og beskytter cellene mot oksidativt stress (forurensning). Vitamin C bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse og øker opptaket av jern fra andre matvarer. C-vitamin øker opptaket av vegetabilsk jern inntil fire ganger.

 5. Vannmelon-pizza med frukt og bær som topping

  Melonpizza med kokos

  Pizza til dessert?! Ja da. Og spesielt kult er det å servere melonpizzaen vår til de yngste i selskapet eller i barnebursdagen. Lag flere, for disse går unna.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
... >