Juryens medlemmer
En matglad jury vil vurdere alle bidragene og plukke ut 3 finalister som blir invitert til premieutdeling på UMAMImessen på Lillestrøm 16. februar 2023.
Juryen ser på engasjement, eksponering, profilering av deltagelsen og salgsøkning av #MerAv råvarer.
Disse er med:
Kokk og konditor Stian Damstuen, utøver på Baker- og konditorlandslaget. Stian er utdannet kokk og konditor og jobber nå som baker på Kveitemjøl AS.
Kokk Gunnar Jensen, styrer kjøkkenet i Mathallen i Tromsø. Gunnar har blant annet vært coach for juniorlandslaget i OL-Stuttgart 2020, vinner av det norske måltid 2012 og Ingridprisen 2015. Han er en ettertraktet gjestekokk for både regjeringsmiddager og når det beste av norsk mat skal presenteres i det store utland.
Ernæringsrådgiver Iselin Bogstrand Sagen. Iselin jobber i Opplysningskontoret for frukt og grønt. Hun har en mastergrad i samfunnsernæring og er brennende opptatt av frukt og grøt.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |