Velkommen til NM Sunn Mat i farta

NM Sunn Mat i farta (tidligere NM i Sunn Fastfood) er en konkurranse for alle som serverer og tilbyr mat til folk i farta. Konkurransen skal inspirere og bidra til at det blir lettere for folk å velge sunnere og mer næringsrik mat når de er «på farta».

I 2023 vil konkurransen ha en ny innretning. I samarbeid med ledelsen i små og store virksomheter landet over ønsker vi gjennom selskapene å motivere de ansatte i til å bidra til gode ideer for hvordan virksomhetene kan servere mer sunn og smakfull mat som inneholder det vi bør spise #MerAv. 

De ansatte kjenner sine kunder bedre enn noen andre og de kjenner rammebetingelsene på sitt arbeidssted. I 2023 er det derfor de ansatte som skal sende inn forslag til retter som de tror passer godt til deres kundesegment og som ville vært mulig å selge på sitt arbeidssted. Rettene skal bestå av sjømat, grove kornprodukter og grønt. Det er virksomhetene som melder sin interesse for å delta og som oppfordrer sine ansatte til bli med i konkurransen.

Er du ansatt og har lyst å gjøre bedriften/kjeden oppmerksom på dette, eller jobber du i administrasjonen og syns dette høres interessant ut? Meld din interesse her eller send en epost til iselin@frukt.no.

Mer informasjon om årets jury kommer. 

Konkurransearrangører:

imagenqc4.png image3msdt.png
imagee8yg.png imagerud8f.png