Hopp til innhold

AKTUELLE SAKER Se alle artikler om grill (0)

Legg noe fargerikt på grillen

Å grille grønnsakene fremhever smaken og gjør grønnsakene ekstra saftige. De får en helt annen smak enn kokte grønnsaker. Grillvarmen gjør dem mer raffinert, og det er lett å imponere med grillede grønnsaker. Og det beste av alt: Det meste kan grilles - til og med desserten. 

Fargerike variasjoner Tenk grønt når du skal grille. Grillede grønnsaker, enten som hovedrett eller som tilbehør, gir herlig smak og farge til grillmåltidet. Ja, det hever hele grillopplevelsen. De fleste sorter grønnsaker kan grilles i folie eller på spyd, alene eller sammen med andre ingredienser. Og mange grønnsaker kan grilles hele som for eksempel løk, paprika, sjampinjong, tomater, squash og auberginer. Varm grill Bud nummer èn for å få det beste resultatet: Grillen må være skikkelig va...

Les mer