Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Riv squash på rivjern. Legg den i et dørslag. Strø på salt og la den stå og dryppe av i 30 minutter.

    Sett stekeovnen på 200°C.

    Skrell og finhakk løk. Klem væsken ut av squashen og legg den på et papirhåndkle.

    Visp sammen egg, kesam og olje. Bland i mel og bakepulver.

    Bland deretter i løk, urter, squash og ost og legg røren i smurte muffinsformer.

    Stek muffinsene i ovnen i 20-25 minutter.

INGREDIENSER

  • 1 stk rødløk
  • 1 stk grønn squash
  • 4 stk egg
  • 1 beger kesam original
  • 4 dl hvetemel
  • 2 dl sammalt hvete, grov
  • 2 ss solsikkeolje
  • 3 ts bakepulver
  • 50 g revet hvitost
  • 2 ss finhakket frisk dill
  • 2 ss finhakket frisk estragon
  • 2 ss finhakket frisk basilikum

Fremgangsmåte

  • Riv squash på rivjern. Legg den i et dørslag. Strø på salt og la den stå og dryppe av i 30 minutter.

    Sett stekeovnen på 200°C.

    Skrell og finhakk løk. Klem væsken ut av squashen og legg den på et papirhåndkle.

    Visp sammen egg, kesam og olje. Bland i mel og bakepulver.

    Bland deretter i løk, urter, squash og ost og legg røren i smurte muffinsformer.

    Stek muffinsene i ovnen i 20-25 minutter.