Arme riddere med grønnsaker og kalkun

Ingredienser

Arme riddere med grønnsaker og kalkun

Under 20 min

Arme riddere er vel kanskje noe man forbinder med noe søtt, men det går også an å lage dem som en liten smårett med grønnsaker. Pisk ferdig blandingen og oppbevar den i kjøleskapet, slik at det er lett for barna å steke seg noen riddere når de kommer sultne fra skolen.

Fremgangsmåte

Pisk sammen egg, melk og salt og hell det i et fat med kanter. Legg i brødskivene og la dem trekke minst 5 minutter. Vend dem et par ganger.

Stek skivene på middels eller svak varme i en panne. Ved for sterk varme blir de for mørke utenpå før de blir stekt inni. Stek på begge sider til de er gylne.

Vask og skjær tomat i skiver. Rens og skjær rødløk i skiver.

Server nystekte arme riddere med skiver av kalkunpålegg, tomat og rødløk.

Dryss hakket vårløk og ruccula over til slutt.

Hvor godt likte du oppskriften?