Asparges med urtedipp

Frisk grønn asparges skal man ikke tukle for mye med - de er gode som de er. Lag en nydelig dipp med masse hakkede krydderurter, og som passer supert som snacks, forrett og som tilbehør.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 2 dl kesam mager
  • saften av 0,5 sitron
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 2 ss finhakket frisk basilikum
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til urtedippen.

Skyll aspargesen og skjær eller brekk av den nederste litt harde og treete delen på. Grønn asparges trenger du ikke å skrelle.

Kok aspargesen i 1-2 minutter.

Server dippen til.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 15
Legg til på Min side
Del på Facebook