Salat med avokado, asparges og valnøtter

Avokadosalat med asparges og tunfisk

En god salat med avokado, rødløk, tomater, asparges og paprika. Server salaten som middag eller kvelds - gjerne med godt brød til. Restene kan du ha med i matboksen dagen etter.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 3 dl matyoghurt
  • 0,25 ts salt
  • finklippet dill
  • nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Brekk eller skjær av den nederste delen på aspargesene. Kok dem i 1 minutt i lettsaltet vann. Avkjøl.

Skjær avokado, asparges, paprika, tomat og stilkselleri i grove biter. Skjær rødløken i ringer.

Legg salaten på et serveringsfat og fordel tunfisk over.

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og smak den til med dill og pepper.

Dressingen serveres i en skål ved siden av salaten.

Server gjerne godt brød ved siden av.

Del på Facebook