Ingredienser
Bakte tomater med burrata-ost og hvitløksstaver
20-40 min
0,5 av 5 om dagen
Dette er den enkleste og beste snacksen man kan servere. Den lager seg nesten selv. Lett å imponere med.
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader.
- Del cherrytomatene i to.
- Bland olivenolje, hvitløk, pepper og salt.
- Legg tomatene utover et stekebrett og bland med oljen.
- Bak tomatene midt i ovnen i ca. 20 minutter.
- Gni brødskivene inn med hvitløk og ha litt olje over.
- Del skivene i staver. Legg stavene i ovnen sammen med tomatene, de ti siste minuttene.
- Rist pinjekjerner i en tørr panne.
- Legg bakte tomater rundt på en serveringstallerken og burrataen i midten.
- Ha på basilikumblader og dryss over ristede pinjekjerner. Skjær et snitt i burrataen slik at den litt flytende ostemassen renner litt ut.
- Server med «hvitløksstavene».