Brennende kjærlighet

Brennende kjærlighet består av potetmos med bacon og revet ost, og servert med stekt sjampinjong, purre og gressløk. Raskt, enkelt og veldig godt!
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 10 melen potet - store
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 0,25 purre
  • 3 dl melk
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 100 g revet hvitost
  • 200 g bacon
  • 300 g frisk sjampinjong
  • 4 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ts nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Skrell potetene, del dem i biter og kok dem i buljong sammen med purre i biter. Kok dem møre, ca. 15 minutter. Ikke bruk salt i vannet.

Slå av vannet og mos potetene. Tilsett melk, smør, salt og pepper og rør godt mens potetmosen får et oppkok. Bland inn revet hvitost i potetmosen.

Skjær bacon i brede strimler og sopp i skiver. Stek begge deler i pannen og anrett oppå potetmosen.

Dryss over finhakket gressløk og nykvernet pepper.

Du kan bytte ut bacon med pølser eller kylling.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 4
Legg til på Min side
Del på Facebook