Brennende kjærlighet på grå tallerken

Brennende kjærlighet

Brennende kjærlighet består av potetmos med bacon og revet ost, og servert med stekt sjampinjong, purre og gressløk. Raskt, enkelt og veldig godt!
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 10 melen poteter - store
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 0,25 purre
  • 3 dl melk
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 100 g revet hvitost
  • 200 g bacon
  • 300 g frisk sjampinjong
  • 4 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ts nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Skrell potetene, del dem i biter og kok dem i buljong sammen med purre i biter. Kok dem møre, ca. 15 minutter. Ikke bruk salt i vannet.

Slå av vannet og mos potetene. Tilsett melk, smør, salt og pepper og rør godt mens potetmosen får et oppkok. Bland inn revet hvitost i potetmosen.

Skjær bacon i brede strimler og sopp i skiver. Stek begge deler i pannen og anrett oppå potetmosen.

Dryss over finhakket gressløk og nykvernet pepper.

Du kan bytte ut bacon med pølser eller kylling.

Del på Facebook