Couscoussalat med ingefær og koriander

Dette er en deilig matsalat proppfull av smak fra hvitløk, ruccula, frisk ingefær og koriander. Om du ønsker kan du bytte couscousen med byggryn.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 dl couscous
  • 2 ss olivenolje
  • saften av 1 lime
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 båt hvitløk - finhakket
  • 1 rødløk
  • 1 vårløk
  • 0,5 rød paprika
  • 150 g sukkererter
  • 100 g ruccula
  • 1 dl finhakket frisk koriander

Fremgangsmåte

Kok couscousen som anvist på pakken. Bland inn olivenolje, limesaft, finhakket hvitløk og revet ingefær mens couscousen fremdeles er varm.

Avkjøl.

Skjær rødløk i tynne skiver, vårløk i skiver, paprika i terninger, sukkererter i staver og finhakk koriander.

Bland alt inn i den avkjølte couscousen.

Server salaten sammen med ferskt, grovt brød.

 

Tips: Couscous kan fint byttes ut med byggryn.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 35
Legg til på Min side
Del på Facebook