Ingredienser
Crispy rice salad
20-40 min
2 av 5 om dagen
Sprø, smakfull og full av digge ingredienser. Crispy rice salad er en genial måte å bruke opp risrestene på.
Fremgangsmåte
- Bruk gårsdagens risrester eller kok ris og kjøl den ned til romtemperatur. Hvis du koker ris, bruk halvparten så mye tørr ris som oppgitt i ingredienslisten.
- Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme. Ha risen på et stekebrett med bakepapir. Ha over soyasaus, sriracha, olje og smør risen til et jevnt lag. Bak i ovnen til risen blir crispy (ca. 20-25 minutter). Rør halvveis.
- I et glass med lokk: Bland olje, soyasaus, jusen av lime, honning og et hakka hvitløksfedd. Ha på lokket og rist til ingrediensene er godt blandet.
- Kutt grønnsakene i små biter.
- Ha risen i en bolle sammen med grønnsakene. Topp med hakkede peanøtter, urter og dressingen. Bland godt.
- Nyt!