Dillstuede poteter

Dillstuede poteter er et must til røkt lammelår, spekemat og gravlaks. Siden den ikke inneholder fløte og ost, oppleves ikke retten så kraftig som fløtegratinerte poteter.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 10 potet
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 2 dl melk
  • 2 dl potetavkok
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss hakket frisk dill

Fremgangsmåte

Skrell potetene og skjær dem i terninger. La dem koke i 15 minutter.

Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Spe med melk blandet med potetavkok under omrøring til du får en tykk saus. Smak til med salt og pepper og hakket dill.

Server dillstuede poteter til gravlaks, røkt lammelår eller spekemat.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 7
Legg til på Min side
Del på Facebook