Eplesuppe

Forfriskende, lettlaget og velsmakende suppe med epler som er en perfekt dessert etter et godt måltid. Eplesuppen kan serveres både kald og lun.
Under 20 min
1.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 8 røde eple
  • 7,5 dl vann
  • saften av 1 sitron
  • 2 ss sukker
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,5 beger kesam vanilje
  • 0,5 finhakket eple

Fremgangsmåte

Skrell eplene og fjern kjernehusene.

Kutt eplene i biter og kok dem i vann sammen med sitronsaft, sukker og kanel til de er myke.

Kjør epleblandingen i en hurtigmixer til den blir jevn og glatt.

Bland vaniljekesam med finshakket eple.

Server suppen lun med en liten spiseskje kesam med eple i hver suppebolle.

Ønsker du å servere suppen kald, avkjøles den i kjøleskapet ca. 4 timer.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 33
Legg til på Min side
Del på Facebook