Ingredienser
Gnocchi med pesto og burrata
20-40 min
1 av 5 om dagen
Ovnsbakt gnocchi er en av de enkleste og raskeste middagene som finnes. Nyt oppskriften som den er, eller toppet med fisk, kjøtt eller ønsket proteiner.
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 200°C varmluft.
- På et stekebrett med bakepapir: Ha på gnocchi, cherrytomater, løk og paprika på stekeplaten. Topp med litt olje og salt. Bland godt.
- Stek i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller til grønnsakene og gnocchien er gyllen i kantene.
- Ta stekeplaten ut av ovnen og rør inn pesto mens retten fortsatt er varm.
- Topp med pinjekjerner og burrata, riv osten forsiktig over retten slik at den smelter lett over gnocchien og grønnsakene.
- Server umiddelbart, gjerne med et dryss ekstra olivenolje og og revet parmesan.