Ingredienser
Biffsalat med grilla grønnsaker
20-40 min
1.5 av 5 om dagen
En skikkelig biffsalat med saftige, grilla grønnsaker, crispy salat og balsamicodressing.
Fremgangsmåte
- Skjær løken i tjukke ringer og paprikaen i tjukke skiver. Ha grønnsakene i en bolle sammen med cherrytomater og bland grønnsakene med tre spiseskjeer olje, en teskje salt og pepper.
- Legg løk, paprika og tomater på et varmt sted på grillen og grill til de er brune på alle sider. Ca 5 minutter.
- Grill biffen på hver side til den får en god stekeskorpe (ca 3 minutter). Husk å salte og pepre hver side. Når biffen er ferdiggrilla. la den hvile på en tallerken.
- Ha dressing-ingrediensene, salt og pepper i et glass med lokk og rist glasset i ca 30 sekunder. Hvis du ikke har et glass så kan du røre ingerdiensene sammen i en bolle i to minutter.
- Ha salat, krutonger og skiver med kål og reddiker på et fat. Topp med grilla grønnsaker, skiver av biffen og pinjekjerner, før du drysser over dressingen.
- Servér!