Grillede bananer

Bananer på grillen eller over bålpannen er en delikatesse. Bananene våre har vi fylt med hakket sjokolade og valnøttkjerner, men det er like godt uten. Og hva med en kule vaniljeis ved siden av?
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 banan
  • hakket sjokolade - gjerne mørk
  • 2 dl hakkede valnøttkjerner

Fremgangsmåte

Bananene skal ikke skrelles. Skallet fungerer som "folie".

  1. Sørg for at bananene ligger stødig. Skjær et snitt på langs oppå bananene (se bildet). Klem litt slik at snittet åpner seg.
  2. Fyll snittet med hakket sjokolade g hakkede valnøttkjerner.
  3. Legg bananene på grillen eller på risen over bålpannen.
  4. La bananene ligge til sjokoladen har smeltet. Det gjør ingenting om skallet blir svart.

Nyt bananene umiddelbart.

Sist oppdatert 4. april 2019
Liker 7
Legg til på Min side
Del på Facebook