Grønn wok

Trenger du tilbehør til middagen, men mangler ideer til hva du kan lage? Grønn wok er kjapt og sunt og passer godt til for eksempel stekt fisk.
Under 20 min
3 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 ss olje til woking
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 1 finhakket rød chili
  • 8 finstrimlet vårløk
  • 200 g brokkoli i buketter
  • 1 finstrimlet kinakål
  • 2 stilk finstrimlet stilkselleri (stangselleri)
  • 0,5 finstrimlet grønn squash
  • 200 g sukkererter delt i to
  • 200 g frisk spinat
  • 200 g pak choy
  • 8 rød cherrytomat delt i to til pynt

Fremgangsmåte

Varm olje i en wok og fres ingefær og chili i 30 sekunder. Tilsett vårløk, brokkoli og snittet kinakål og wok i 2 minutter. Ta opp og legg til side.

 

Varm olje i woken og fres stilkselleri, squash og sukkererter i ca. 1 minutt. Vend inn spinat, snittet pak choy og tomater og stek til alt er varmt.

 

Retten passer godt til stekt fisk.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 1
Legg til på Min side
Del på Facebook