Brødskiver med rød pesto og tomat

Grønnsakspålegg med tomat- og paprikapesto

Pesto er nydelig som pålegg. Det er enkelt å lage sin egen pesto. Plantebasert pålegg er kjempesmart å ha lett tilgjengelig.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Tomat- og paprikapesto

Fremgangsmåte

  1. Del paprikaen i to og bak i ovnen med skinnet opp, på 220°C i ca. 15 minutter.
  2. Avkjøle i en plastpose. Da løsner skinnet og det er lett å dra av.
  3. Soltørkede tomater som har ligget i olje tørkes av.
  4. Kjør alle ingrediensene, unntatt oljen, i en foodprosessor eller med stavmikser. La maskinen gå mens oljen tilsettes i en tynn stråle.
  5. Smak til.
  6. Smør brødskiver med pesto. Legg på tomatskiver og dryss over valnøtter og gressløk. Server.
  7. Oppbevar pestoen på glass med tett lokk.
Del på Facebook