Ingredienser
Grønnsaksuppe med ingefær
Over 60 min
2,5 av 5 om dagen
Dette er en frisk og smakfull suppe som har masse smak av ingefær og friske grønnsaker.
Fremgangsmåte
- Bløt linsene i kaldt vann i ca. 1 time.
- Sil bløtevannet fra.
- Vask alle grønnsakene.
- Rens og del soppen i to, stek dem lett i olje og la dem renne godt av.
- Rens gulrøtter og knutekål og skjær i tynne skiver.
- Rens sukkererter og snitt dem grovt opp.
- Grovkutt pak choy.
- Kok opp buljongen (bruk den typen du selv måtte ønske), tilsett linsene og la dem koke i ca. 15 minutter.
- Legg i gulrøtter og knutekål og kok videre i ca. 3 minutter.
- Rens vårløk og snitt dem opp.
- Skjær agurken i tynne staver.
- Legg vårløk, agurkstaver og reker i suppen og gi den et godt oppkok.
- Smak suppen til med salt og pepper.
- Fordel suppen i suppeboller og dryss på løvtynne skiver av ingefær og hakket gressløk.