Ingredienser
Grønnsaksvafler
20-40 min
1.5 av 5 om dagen
Denne smakfulle vaffelrøren er ideell for både store og små, og et flott alternativ til brødskiver. Med muligheten til å forberede røren på forhånd og oppbevare den i kjøleskapet, er disse vaflene perfekte å ta med på tur, eller servere som en del av et tapasmåltid med for eksempel røkelaks. Disse glutenfrie vaflene er også et spennende tilbehør til suppe.
Fremgangsmåte
- Bland egg, den revne osten og olje i en bolle.
- Skrell og riv potet, gulrot og sellerirot på et råkostjern. Press ut så mye fuktighet du kan.
- Skyll purren godt og skjær den i tynne skiver.
- Bland alt godt sammen. Smak til med pepper og eventuelt litt salt.
- Du kan gjerne krydre røra ekstra om du ønsker. Urter som persille, timian og rosmarin er også nydelig i!
- Stek grønnsaksvaflene i et varmt, smurt vaffeljern. Avkjøl på rist.
Denne porsjonen er nok til ca. 5-6 vaffelplater.