Ingredienser
Grønnsakwok med eggnudler
Under 20 min
2 av 5 om dagen
Her er alt i ett, en rask og billig middag. Å woke grønnsaker er en fin måte å få brukt opp det du har liggende i kjøleskapet. Kinakål kan gjerne være hovedingrediensen, som her.
Fremgangsmåte
- Tilbered nudlene etter anvisningen på pakningen.
- Skjær grønnsakene i strimler.
- Varm olje i en vid panne eller en wokpanne.
- Stek gulrot i 1 minutt, tilsett squash og vårløk, og stek videre i 2 minutter. Tilsett kinakål og stek videre til kålen faller litt sammen og er gjennomvarm.
- Bland sammen ingrediensene til sausen og hell den over.
- Ha i nudlene og noen dråper sitronsaft, og rør rundt.
- La det syde i ca. 1 minutt.
- Server med friske korianderblader og gjerne litt revet sitronskall.