Grønnsakwok med eggnudler

Her er alt i ett, klart til å nytes alene eller som tilbehør til annen middag. Å woke grønnsaker er en flott måte å få brukt opp det du har liggende i kjøleskapet.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 120 g nudler (eggnudler)
  • 120 g små frisk sjampinjong
  • 2 store gulrot
  • 2 grønn squash
  • 2 vårløk
  • 120 g hericots verts (grønne bønner)
  • 0,5 kinakål
  • 2 ss olje

Saus

  • 1 ts finrevet frisk ingefær
  • 1 finhakket rød chili
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss sherry
  • 1 ts sukker
  • 2 ss hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

Tilbered nudlene etter anvisningen på pakningen. Skjær sjampinjong i båter gjennom hatt og stilk. Del gulrøtter i strimler, squash og vårløk i biter og bønner i to. Skjær kinakål i strimler.
Stek soppen i 1 ss varm olje til den har fått lys brun farge, og ta den ut. Stek gulrot i 1 minutt, tilsett squash og vårløk, og stek videre i 2 minutter. Tilsett bønner, kinakål og sopp og stek videre til kålen faller litt sammen og er gjennomvarm.
Bland sausen og hell den over (bruk gjerne brunt sukker istedenfor hvitt og eplejuice istedenfor sherry). La det syde i ca. 1 minutt.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 4
Legg til på Min side
Del på Facebook