Linsegryte

Denne lynraske linsegryten passer like godt til baby som skal spise den første maten og til litt større barn som er mer vant til biter. Tilpass konsistens og biter etter alder og hva som passer ditt barn. Linser inneholder jern og proteiner og er et godt alternativ i en kjøttfri rett.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Fres løk og hvitløk i smør
  2. Ha i raspet gulrot og tomatpurè
  3. Ha oppi potetene og linsene
  4. Fyll på med vann til det dekker og kok til potetene er møre

Tilpass konsistens og biter utifra alder på barnet- bruk en stavmikser og mos maten så mye som ditt barn trenger.

Husk at spedbarnsmat har kort holdbarhet, kun to dager i kjøleskap. Frys ned i små porsjoner så har du til senere måltid. Bruk gjerne glass, men husk og avkjøl maten og putt den raskt i fryseren.

Del på Facebook