Ingredienser
Meksikansk fisketaco
Mange sverger til taco til middag på fredager, men hvorfor ikke variere den? Her er en variant med fisk i stedet for kjøtt, og sammen med salsa, chipotle-majones og strimlet rødkål blir dette helgens slager.
Fremgangsmåte
Chipotle-majones:
- Bland majonesen med sennepen.
- Smak til med finhakket chipotle.
- Sett majonesen til side.
Salsa:
- Bland finhakkede tomater, løk, grønn chili og limesaft.
- Sett salsaen til side.
Røre til fisken:
- Bland hvetemel, pepper, egg og vann i en bolle til konsistensen er glatt. Tilsett mer vann om nødvendig.
- Varm rikelig med olje over middels høy varme i en stekepanne. Dypp fiskestrimlene i røren og frityrstek noen få av gangen.
- Server den stekte fisken i varme tortillalefser med strimlet rødkål, chipotle-majones, salsa, litt frisk koriander og noen dråper sitron- eller limesaft.