Ingredienser
Melonsalat med jordbær og grillet halloumi
Under 20 min
2 av 5 om dagen
Frisk og lekker salat med melon, jordbær, halloumi og ruccula - toppet med en deilig balsamicodressing. Servér med som en siderett eller med nypoteter og grilla kylling.
Fremgangsmåte
- Kutt halloumi i skiver og grill til den får stekeskorpe på begge sider (ca. 5 minutter på hver side).
- Skyll jordbærene. Kutt av stilken og del jordbærene i to.
- Skrell rødløk og del den i to. Skjær så tynne skiver.
- Del melonen og fjern kjernene. Kutt av skalletskallet og skjær kjøttet i terninger. Hvis du ønsker ekstra smak så kan du grille skiver av vannmelon til den blir gyllen på begge sider først.
- Skyll rucculaen og la den renne godt av. - evt. bruk en salatslynge for å få ut mest mulig vann.
- Bland ruccula, halloumi, vannmelon, jordbær, rødløk og basilikum i en bolle.
- Rør sammen ingrediensene til dressingen og drypp den over salaten.
- Krydre med salt og nykvernet pepper.