Müsli med eplemos

Eplemos kan også brukes til å smaksette frokostblandinger. Prøv denne hjemmelagde eplemüslien sammen med yoghurt og bær til frokost. Det er en flott start på dagen.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 6 dl havregryn
  • 1 dl kokosmasse
  • 2,5 dl eplemos
  • 1 dl mapel sirup (lønnesirup)
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ss malt kanel
  • 0,5 ts salt
  • 1 dl hakkede mandler

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen havregryn, kokosmasse, vaniljesukker, kanel, salt og hakkede mandler. Rør eplemos og sirup godt sammen og hell over de tørre ingrediensene.
  2. Bland alt godt sammen og hell det utover på en bakeplate med bakepapir.
  3. Stek på 175°C i 25 minutter, men rør om av og til slik at müslien blir jevnt brun og fin.
  4. Avkjøl og oppbevar i tett boks.
Del på Facebook