Müsli med eplemos

Eplemos kan også brukes til å smaksette frokostblandinger. Prøv denne hjemmelagde eplemüslien sammen med f.eks. yoghurt og bær til frokost, og få en flott start på dagen.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 6 dl havregryn
  • 4 dl puffet ris
  • 1 dl kokosmasse
  • 2,5 dl eplemos
  • 1 dl mapel sirup (lønnesirup)
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ss malt kanel
  • 0,5 ts salt
  • 1 dl hakkede mandler

Fremgangsmåte

Bland sammen havregryn, puffet ris, kokosmasse, vaniljesukker, kanel, salt og hakkede mandler. Rør eplemos og sirup godt sammen og hell over de tørre ingrediensene.

Bland alt godt sammen og hell det over på en bakeplate med bakepapir.

Stek på 175°C i 25 minutter, men rør om av og til slik at müslien blir jevnt brun og fin.

Avkjøl og oppbevar i tett boks.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 6
Legg til på Min side
Del på Facebook