Ingredienser
Nachos med kalkun
40-60 min
2,5 av 5 om dagen
Bruk kalkunrester fra nyttårsaften til å lage en deilig og sprø nachos toppet med salsa og guacamole.
Fremgangsmåte
- Skru ovnen på 220 grader over- og undervarme.
- Bruk hendene til å rive kalkunkjøttet i strimler.
- Stek svarte bønner i en panne og mos de litt. Ha oppi kalkun, tacokrydder og en skvett vann. Rør godt sammen.
- Spre nachos utover et stekebrett med bakepapir. kalkun og svarte bønner jevnt utover, og topp med revet ost. Bak i ovnen til osten er smeltet (ca. 20 minutter)
- Lag salsa: Finkutt rødløk, agurk, cherrytomater, chili og koriander. Ha det i en bolle med limesaft. Rør godt.
- Lag guacemole med avokado, finhakket hvitløk, og en klype salt.
- Når nachosen er ferdigstekt: Topp med salsa, guacemole og rømme.
- Server med limebåter.