Pikekysspavlova

Kombinasjonen av florlette marengs, pisket kremfløte, frukt og bær er nesten uimotståelig. Ikke rart at dette er en populær dessert mange steder i verden. Her har du en dessert på 1-2-3.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 20 marengs (pikekyss)
  • 3 dl kremfløte
  • 2 ss sukker
  • 3 kiwi
  • 0,5 kurv jordbær
  • 2 dl blåbær
  • 10 physalis

Fremgangsmåte

Pisk kremfløte og sukker stivt. Skrell og skjær kiwi i skiver og jordbær i skiver. Del physalis i to.

Fordel kremfløte, pikekyss, kiwi, jordbær, physalis og blåbær pent på en fat/bolle og server.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook