Ingredienser
Potetmuffins av knuste poteter
                                
                                20-40 min
                            
                            
                                
                                0.5 av 5 om dagen
                            
                    Lag deilige potetmuffins av knuste poteter – en perfekt måte å bruke opp rester på. Denne retten er ikke bare enkel og rimelig, men også digg og glutenfri. Ideell for å imponere gjester eller som en kreativ vri på hverdagsmaten. Tilpass med dine favorittfyll eller rester for et personlig preg.
Fremgangsmåte
- Vask og kok potetene. La dem avkjøle seg litt.
- Finn fram et muffinsbrett (eller bruk andre former).
- Smør formene og legg potetene i.
- Drypp olivenolje på potetene og knus dem ned i formen slik at du får en fordypning. Bruk et lite glass til dette.
- Bland hvitløk og chiliflak med creme fraiche og ha det i hver fordypning.
- Fyll på med vårløk og tomater. Her kan du selv bruke det du ønsker.
- Dryss på frisk timian og ost og ha noen dråper olivenolje på hver.
- Stek muffinsene i forvarmet ovn på 180-200 grader i ca. 25-30 minutter.
Har du ikke muffinsbrett kan du hule ut halve poteter og bruke samme fyllet og framgangsmåte som nevnt.