Ingredienser
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader.
- Rens og grovskjær grønnsakene. Del tomatene i to.
- Bland dette med god olje og legg det utover et bakebrett med bakepapir.
- Sett brettet i ovnen og bak til det er mørt og har fått litt farge, 15-20 minutter. Snu litt på grønnsakene underveis.
- Skyll bønnene godt. La bønnene og tomatpureen bake med de siste minuttene.
- Kok spagetti som anvist på pakken.
- Ha alt, bortsett fra spagettien, i en hurtighakker eller bruk en stavmikser. Om du ønsker kan du spare noen soppbiter og halve tomater som topping. Mos alle ingrediensene.
- Bruk litt av pastavannet til å spe sausen med til du får ønsket konsistens. Smak til.
- Bland sausen med spagetti og server med et dryss av parmesan eller en god norsk hardost.
Denne sausen er fin å lage på forhånd. Da må du bare koke den opp rett før servering.